Kooijmans verhuur heeft regelmatig nieuwe occasions op de website, hieronder een overzicht van de nieuwe pas toegevoegde occasions op licht gebied.

Showtec LedTubes, Powersupply's

Te koop aangeboden een grote hoeveelheid Showtec Led tubes (41000) en powersupply's ( 41001 ). Verkoop per set van 8 tubes en één power supply.

€150,-set prijs exclusief de 21% BTW

Bekijk de foto's
VisualDmx Lightcontrol systeem inclusief Computer en Touchscreen
VisualDMX is een software-gebaseerd DMX-512 lichtbesturingssysteem dat doormiddel van de geavanceerde grafische gebruikersinterface lichttechnici in staat stelt snel de licht-sfeer aan te passen of zelfs complete lichtshows te programmeren, incl. extra software-tools voor het visualiseren van licht en het creëren van fool-proof touchscreen bedieningsinterfaces.

€ 1000,- exclusief 21% BTW

Bekijk de foto's
Complete Ledwall bestaand uit 24 Atmosphere CLS tegels van 50x50 cm
De CLS Atmosphere Led-paneel is een rechthoekig paneel, met een frost voorkant en vier onafhankelijke te bedienen zones. Deze is te bedienen met een DMX512 controller of met een remote controller. De panelen zijn RGB, dus elke kleur kan gemaakt worden. Kijk naar foto's om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

€ 2750,- set prijs exclusief de 21% BTW

Bekijk de foto's
CLS Atmosphere Remote control

Te koop aangeboden CLS Atmosphere afstandsbediening. U kunt de Atmosphere stand alone gebruiken middels de afstandsbediening, rechtstreeks op 230 volt, er zit een master/slave functie op. De eerste dient in dit geval als controller.

 

Bekijk de foto's