Om zoveel mogelijk aan uw behoefte te voldoen, investeren we continu in ons materiaal.
Tevens houden onze aankopen ons up-to-date, zodat u gebruik kunt maken van het nieuwste materiaal in de verhuur.

Sound Projects SPL90
Sound Projects SPL90
In de verhuur nu 12 stuks Sound Projects SPL90 top. Samen met de SP18 subs en de SP210 low/mid kasten vormen ze de toekomst !. Het is een zeer flexibel systeem, nog krachtiger dan de SP4 systemen. Een groot voordeel is de modulaire opbouw, voor elke toepassing is nu de juiste setup te bieden.
Bekijk de foto's
Sennhieser
Sennheiser 5000/3000 serie wireless microphones

We hebben geïnvesteerd in een grote partij Sennheiser wireless mic's, van het model kan niet beter. Wat dacht je van SKM5000, SK50, DPA4066 en ontvangers 3032. We zijn klaar voor de serious wireless jobs !.
Bekijk de foto's
XTA
XTA'S DP226

Altijd weer te kort aan XTA's werd vervelend daarom kochten we nog meer XTA's.
Model DP226 de meest gebruikte en bekendste Audio manager, kwaliteit en bediening ongeevenaard, nu in de verhuur met wireless walkabout tablet.
Bekijk de foto's
Matrix
Active Sunstrips als Matrix

Nieuw in de verhuur, de active sunstrip in een matrix formatie. De units van 5 strips zijn te koppelen en voorzien van G-haken, op deze manier zijn zeer grote matrixen te maken. Alles wordt aangestuurd door een Cavis systeem van VisualDMX.
Bekijk de foto's
Dolly
Dolly voor de SP210 en SP18

Sky-lite uit Meerkerk maakte met ons in overleg de Dollies. De ideale oplossing voor transport van de nieuwe SP kasten. Drie hoog gestacked, en met vier naast elkaar precies de truck maat dat betekend snel en efficent laden en gemakkelijk werken.
Bekijk de foto's
SP18
Sound Projects SP218

Nieuw in de verhuur, ter uitbreiding van het assortiment subs, de SP18.
Een sub met een nieuw custom designed 18" speaker powered door een MA1000 versterker. Er zijn 12 stuks toegevoegd aan de verhuur inventaris.

Bekijk de foto's
Meer over Linex line-array
Sound Projects Linex line-array

De voorraad Linex is uitgebreid met 16 kasten, de power komt van Sound Projects SP4600 & SP2600 versterkers, de controle gebeurd met XTA's DP226 units. Alles wordt bediend met een wireless lan interface. Het totaal komt nu op 32 kasten.

Bekijk de foto's
Meer over de SP2-10
Sound Projects SP2-10

In de verhuur nu de SP2-10 een horn-loaded low / mid kast met 2 stuks 10" speaker. De perfect combinatie met een Linex line-array en SP4-15 sub kasten.
Er zijn 12 stuks toegevoegd aan de verhuur inventaris.

Bekijk de foto's
Klark DN370 Equ
Klark Teknik met Avalon 747

Onze driver racks hebben een upgrade gehad, er wordt nu standaard gewerk met Klark Teknik equalizers en als "jus op de maaltijd "de Avalon 747. We gebruiken de driver racks in combinatie met DP226 XTA's.

Bekijk de foto's
Meer over Neumann
Neumann KM140, TLM103, TLM127

Gezien het veelvuldig voorkomen van festivals in de profi jazz seen is er besloten om het microfoon assortiment flink te laten groeien met o.a meer Neumannen.

Bekijk de foto's