Producties

Hoewel het onmogelijk is een complete lijst te maken van alle evementen en projecten waar wij aan mee hebben gewerkt, proberen wij u hieronder een indruk te geven van onze werkzaamheden.

DLNSR

North Sea Sound
Zaterdag 11 juni organiseerde Delta Lloyd een groots concert Delta Lloyd North Sea Sounds op het terrein van de Delta Lloyd North Sea Regatta in Scheveningen. Als hoogtepunt van de avond trad de Haagse rockdiva Anouk op voor een uitzinnig publiek van klanten, relaties en zeilers. Delta Lloyd vierde hiermee haar partnerschap met de Nederlandse watersport en met de Delta Lloyd North Sea Regatta in het bijzonder.

Meer dan 6500 bezoekers in de binnenhaven van Scheveningen met op de achtergrond zon, zee en wind in zeilen bij het rauwzoete geluid van Anouk.
Jeroen van Nieuwenhuize, bekend van Radio 538, presenteerde de avond en vertoonde zijn kunsten als dj.
Op het programma stonden spetterende optredens van Lenny Keylard (The Voice of Holland), Giovanca en met als hoogtepunt een uur lang de ruige klanken van de Haagse Anouk. Het was een avond vol soul en rock tegen de achtergrond van het strijdtoneel van de Delta Lloyd North Sea Regatta, een toonaangevend zeilevenement. Delta Lloyd nodigde haar klanten uit om samen met de zeilers van de Delta Lloyd North Sea Regatta een mooie avond te beleven.

  ACTIE PHOTOS SHOW SET-UP PHOTOS Arrow