Producties

Hoewel het onmogelijk is een complete lijst te maken van alle evementen en projecten waar wij aan mee hebben gewerkt, proberen wij u hieronder een indruk te geven van onze werkzaamheden.

Intents
Intents Festival
“The Ultimate Universe” Dikke beats, mooie shows, goed weer, lekkere drankjes en echte Brabantse gezelligheid hebben er wederom voor gezorgd dat Intents festival een beleving is die je niet meer kan en mag missen.
Wij waren er bij en verzorgde het geluid voor area 1 en 2.

ACTIE PHOTOS Intents SHOW SET-UP PHOTOS Arrow
Parkingpop
Parkingpop
Parkingpop is een gratis festival dat georganiseerd wordt op het terrein van het Energiehuis aan de Noordendijk in Dordrecht. Een dag uit je dak gaan met het beste van de Nederlandse bands: The Rhythm Chiefs, Mark Foggo, Elle Bandita en vele anderen .

ACTIE PHOTOS Parkingpop SHOW SET-UP PHOTOS Arrow
The Hage Jazz
The Hague Jazz Preview
The Hague Jazz was op woensdag 9 juni al flink aanwezig in Den Haag.
De organisatie maakte een programma als Warming Up voor het grote festival.
Dit festival werd gehouden op 11 & 12 juni in het World Forum. Op de locatie Grote Markt traden Sven Hammond, Wicked Jazz en Meshell Ndegeocello op.
ACTIE PHOTOS Arrow SHOW SET-UP PHOTOS Arrow
Kloontjes Carnaval
Carnaval met de Kloontjes
De nieuwe truck van DE KLOONTJES is speciaal ontworpen opmaat !!!! voor de nieuwe SP kasten. Er konden 20 stuks SP18 onderin de truck, 12 stuks SP210 met 12 stuks SPL90 toppen op de hoeken van de truck en ter aanvulling in en op de truck wat SP2 en X-acten. Op deze manier was een geweldige audio set-up mogelijk.

ACTIE PHOTOS Kloontjes SHOW SET-UP PHOTOS Arrow
Winternachten
Winternachten
Wij deden het geluid tijdens de vijftiende editie van het literatuurfestival Winternachten in Den Haag. De organisatie kijkt terug op een zeer goed bezocht en hooggewaard festival. Er waren vele hoogtepunten in het vierdaagse festival met meer dan dertig programma-onderdelen en tachtig deelnemers uit vijftien landen.
ACTIE PHOTOS Winternachten SHOW SET-UP PHOTOS Arrow