Producties

Hoewel het onmogelijk is een complete lijst te maken van alle evementen en projecten waar wij aan mee hebben gewerkt, proberen wij u hieronder een indruk te geven van onze werkzaamheden.

WJD
Wereld Jazz Dagen 2008

De Wereld Jazz Dagen is een festival met hedendaagse jazz, world en cross-overs op en om het Grotekerksplein te Dordrecht. Op het festival deden we in 2008 3 podia, in de openlucht, een overdekt podium in de tent De Blauwe Hemel en de Grote Kerk.

SHOW PHOTOS WERELD JAZZDAGEN SHOW SET-UP PHOTOS Arrow
Fusion
Fusion 2008

The Harder Style, bij dit evenement waren wij veranwoordelijk voor het geluids gedeelte. Een stevige set-up was nodig 12x linex, 12x SP2-10, 8x SP415 en als in/out fill 4 stuks SP4D. We waren aanwezig !!
SHOW PHOTOS Arrow SHOW SET-UP PHOTOS Arrow
Al de foto's van North Sea Regatta 2008
North Sea Regatta 2008

Een evenement voor de zeilers, 4 dagen lang zeilen en ja s'avonds natuurlijk feesten met Sister Sledge, The Blues Brothers en als grote afsluiter Alan Clark. We waren verantwoordelijk voor het gehele geluid en licht gedeelte.

SHOW PHOTOS NSR SHOW SET-UP PHOTOS Arrow
Jopie
Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag 2008

Op Zaterdag 4 oktober 2008 vierde we voor de 11e keer met Clown Jopie & Tante Angelique de Fanclubdag . Het was natuurlijk weer een geweldig knalfeest.

SHOW PHOTOS Arrow SHOW SET-UP PHOTOS Arrow