Producties

Hoewel het onmogelijk is een complete lijst te maken van alle evementen en projecten waar wij aan mee hebben gewerkt, proberen wij u hieronder een indruk te geven van onze werkzaamheden.

Fusion
Fusion 2009

Een feest georganiseerd door de KLOONTJES, DJ's, veel licht en heeel veel geluid !!!!, en dat geluid verzorgde wij. Een moeilijke balans tussen ja dat klinkt en is stevig, en we mogen niet harder. Het is goed gelukt publiek ging uit zijn dak.

ACTIE PHOTOS Fusion SHOW SET-UP PHOTOS Arrow
Anko
Officiële opening ANKO PIPING

Vrijdag 9 oktober 2009 was de officiële opening van Anko piping, we werden gevraagd door Werelds aan de Kade, de cateraar. Wij verzorgde de verstaanbaarheid en een gezellig lichtje tijdens de opening.
PHOTOS Anko  
Anko
Vlietdagen 2009

We waren er bij tijdens de Vlietdagen op 18,19 en 20 september in Leidschendam. Het geluid, licht en rigging gedeelte werd door ons verzorgt in de Sporthal de Fluit.
Met als klapper het optreden van Belle Perez.

ACTIE PHOTOS Vlietdagen SHOW SET-UP PHOTOS Arrow
Pure Jazz
Pure Jazz 2009
Op 12 september 2009 was het tijd voor de Kick Off van Pure Jazz The Movement. Twee zalen in het Theater aan het Spui werden door ons voor zien van benodig materiaal en technische support. Wij ontvingen fantastische complimenten over de kwaliteit van de concerten.
ACTIE PHOTOS PUREJAZZ SHOW SET-UP PHOTOS Arrow
North Sea Regatta 2009

De zeilers genoten op het water van vier dagen met veel zon, tactische spelletjes en veel racen. Voor sommigen was het swingende avondprogramma minstens even belangrijk. Wij deden voor de North Sea Regatta het geluid en licht.
ACTIE PHOTOS NSR SHOW SET-UP PHOTOS Arrow
Intents
Intents Festival 2009 - Natural Insanity
Intents Festival pakte dit jaar groter uit dan ooit tevoren, met het thema ‘Natural Insanity’. De line-up, de aankleding, de special effects en de nieuwe outdoor area: alles stond in het teken van natuurlijke gekte. Zaterdag 6 juni 3 Areas! en zondags 7 juni 2 Areas! . We waren erbij en deden op al de Areas het geluid !
ACTIE PHOTOS IntentsS AFTERMOVIE DAY 1 Arrow
Inconcert
Inconcerts - The Amazing Tributes & Bands Night
Inconcerts, een spectaculair nieuw evenement voor jong en oud, gebracht door Stichting de Kloontjes. Op het hoofdpodium schitterde diverse tributebands, die oude tijden deden herleven. Op het buitenpodium kon je genieten van oergezellige Hollandse zangers en feestmuziek. Wij mochten het geluid doen.
ACTIE PHOTOS INCONCERTS SHOW SET-UP PHOTOS Arrow
koninginnenach
De Haagse KoninginneNach 2009

Het grootschalige gratis city-event op de vooravond van Koninginnedag is uitgegroeid tot een krachtige traditie waarop royaal 200.000 bezoekers afkomen. In het hart van Den Haag verrijzen vier livepodia het podium de Grote Markt was voor ons !
ACTIE PHOTOS HAAGSE_KONINGINNENACH SHOW SET-UP PHOTOS Arrow
Kloontjes-Carnaval-2009
Carnaval 2009 met de Kloontjes

De Carnaval barste weer los, we zitten dan wel in het Westen des lands en zijn er niet echt mee bezig, maar toch zijn we al jaren actief met De Kloontjes en CV Verweg.
We douwde de vrachtwagens vol met SP4's en SP210's, daarna 4 dagen feesten.
ACTIE PHOTOS KLOONTJES SHOW SET-UP PHOTOS Arrow
Kloontjes-Carnaval-2009
Sponsor voor het Partydoes feest in s'-Gravendeel

Ter ere van het 30-jarig jubileum van de Feestweek werd op 21 maart alvast een voorproefje gegeven in partycentrum Concordia. De feestband '30 Euro Live' trad op tijdens deze feestelijke avond, waarvan de opbrengsten naar Villa Pardoes gaan.
SHOW SET-UP PHOTOS Arrow